Njoftim për rezultatet e testit të maturës

Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, njofton se për shkak të disa problemeve teknike dhe festës së Fitër Bajramit, publikimi i rezultateve të testit të Maturës Shtetërore 2018 do të bëhet më datë 21 qershor 2018. Maturantët kanë të drejtë ankese 3 ditë pune, ndërsa...
Më shumë