Ethet e Maturës 2019 kanë filluar!

Dita e parë e provimit të maturës shtetërore do të mbahet më 8 qershor 2019.

Përgatitja e duhur, çelësi i suksesit!

Përgatitjet për provimin e maturës dhe arritja e rezultateve të synuara do t'ju bëjnë që të ndiheni mirë dhe krenar gjatë gjithë jetës.
Ju mund të shkarkoni testet e viteve të kaluar, përkatësisht testet e viteve 2008, 2009, 2010, 2012.
Gjeni pyetjet dhe përgjigjet për testet e maturës të vitit 2012 të klasifikuara sipas lëndëve mësimore.
Nëse keni ndonjë pyetje për të cilën dëshironi të dini përgjigjen, dërgoni atë tek ne. Pas pranimit të pyetjes, përgjigja e saj do të publikohet në faqen tonë.

Çelësi për hyrje në Universitet

Rezultatet e mira në testin e matematikës në provimin e maturës shtetërore paraqesin një mundësi më shumë për pranimin në Universitet.
Më shumë

Lajme

Caktohen datat e Maturës 2019 për afatin e qershorit

Ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Shyqiri Bytyqi ka marrë vendim për caktimin e datave të mbajtjes së provimit të Maturës Shtëtërore për afatin e qershorit....
Më shumë

Caktohen datat e testit të maturës në afatin e dytë

Ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Shyqiri Bytyqi, ka marrë vendim për datat e mbajtjes së provimit të Maturës Shtetërore 2018 në afatin e dytë. Sipas këtij...
Më shumë

Publikohen rezultatet e Testit të Maturës 2018, kalueshmëria 73.3 për qind

Komisioni Shtetëror i Maturës (KSHM) ka mbajtur konferencë për media ku u bë publikimi i rezultateve të maturës shtetërore. Siç raporton ky komision, nga rezultatet...
Më shumë

Njoftim për rezultatet e testit të maturës

Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, njofton se për shkak të disa problemeve teknike dhe festës së Fitër Bajramit, publikimi i rezultateve të testit të Maturës...
Më shumë

Programi orientues

Programi orientues për përgatitjen e Provimit të Maturës, paraqet një fond të përmbledhur të programeve për lëndët të cilat përfshihen në Testin e Maturës, të të gjitha drejtimeve, të cilat konsiderohen se janë të domosdoshme për vlerësim.

Fletëpalosja e Maturës Shtetërore

Provimi i maturës shtetërore tashmë po afrohet. Provimi i maturës është një sfidë dhe një moment i rëndësishëm në jetën tuaj sepse rezultatet pozitive do të ju mundësojnë vazhdimin e arsimit universitar.

Për ne

Testimatures.com është faqja e vetme dedikuar maturantëve në Republikën e Kosovës.
Filozofia jonë mbeshtetet në ofrimin e ndihmës dhe këshillave në drejtim të plotësimit të nevojave dhe kërkesave të maturatëve për të siguruar një rezultat të kënaqshëm në Testin e Maturës. Në kuadër të faqes përfshihen:
  • Testet e maturës të viteve të kaluara
  • Zgjidhjet e testeve të viteve të kaluara
  • Informata për mundësitë e studimit
  • Informata për bursa